Източник lamqta.comОвен  Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите

...
Източник lamqta.comОвен  Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Три от зодиите трябва да запретнат ръкави и здраво да се заловят за работа, ако не искат да

Източник lamqta.com

Овен 
Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, само че промени в действителност ще има. Незначителни, само че все-пак... И в персоналния живот – също. Впрочем, промени, а не промени, въпреки и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се опасявайте, няма да Ви се случи нищо ужасно! 

Телец

Днес на Вашия обичан човек ще бъде мъчно да се оправи с някакъв собствен комплекс, който му пречи да бъде още по-близък с Вас, по-добре да Ви схваща и по-лесно да споделя. Постарайте се да му помогнете в битката с това ужасно страшилище. Няма кой да свърши това, с изключение на Вас...
 

Близнаци

Вече сте съумели да се затъжите за своя обичан човек, без значение от това, че не доста от дълго време сте го видяли за финален път. Спешно му звъннете, напишете му писмо, или, което е най-добре, идете му на посетители, с цел да съедините разделениете сърца, въпреки и за малко.
 

Рак

Възприемчивостта към непознатите настроения или към общата атмосфера на създалата се обстановка, чак до вечерта ще бъде Вашето в допълнение предимство. Възможно е точно с помощта на изброените качества да съумеете да се справите чудесно с виновна работа, освен това – дори и без изключително да се напрягате. Чувството за същински комфорт (душевен и физически) ще Ви посети някъде към края на деня. Вечерта може да стане за Вас същински отдушник. Захвърлете работата. Отдайте се на обич, заемете се с творчество, или намерете различен подобаващ метод, да опитате усета на живота.
 

Лъв

Върнете се във водовъртежа на събитията и запретвайте ръкави. Ще би трябвало пламенно да се заемете с работа, с цел да помогнете на останалите. Трябва да станете пълководец на играта, заслужен за удивление. Дори и да не сте във екстаз от вероятностите да отложите своята ;лична работа, ще се наложи да поставите общата цел пред Вашата лична. В края на крайщата всички Ваши жертви ще надделелят над възприятието за нужда, а от това ще придобиете по-голяма убеденост в себе си.
 

Дева

Денят ще Ви зарадва с промени в персоналните връзки. Чувствате се по-уверено и ще забравите за доста подозрения и паники. В предишното ще „ отидат ” и обидите, каращи Ви напълно до скоро да страдате. Ще укрепнат роднинските и другарските връзки, и изобщо позициите Ви ще станат по-надеждни. Възможни са приятни дарове и преференциални покупки. Дори и да похарчите огромна сума за покупки, приятните страсти ще оправдаят всички разноски. В основаната атмосфера се постарайте да си осигурите една незабравима вечер.
 

Везни

През този ден би трябвало да сте подготвени за загуби: за представителите на този знак той ще се окаже много комплициран. Професионалните проблеми няма да са прекомерно съществени, само че ще бъдат задоволително многочислени. Ентусиазмът Ви ще отслабва с всеки час, а значимите каузи и виновни срещи е най-добре да планирате за първата половина на деня. Удачно съвпадане ще Ви разреши по различен метод да погледнете на своя персонален живот и да измененията някои неща към по-добро. Импровизирайте, само че се старайте да оставате в границите на традицията: несъразмерната автентичност не е за препоръчване. 
 

Скорпион

Няма никаква изгода от това, в случай че единствено говорите, а нищо не вършиме. Така че престанете единствено да разказвате, че бихте желали да видите себе си в ролята на артист, актьор или човек, заемещ висока служба във Вашата компания, а се заемейте за работа! Намерете място, на което бихте желали да се деянията. Не сте уверени, че в този момент е най-подходящото време? Какво пък - тогава изберете най-подходящия по Ваше мнение миг, и се зарадвайте, като видите по какъв начин добре се подрежда всичко. Не може да се каже, че огромен и самостоятелен човек като Вас, се нужжждае непрекъснато някой да го държи за ръката. Като независим човек сте си избрали път, и крачейки по него се усещате задоволително удобно.
 

Стрелец

Благоприятен ден за решване на домашни въпроси, както и за битови действия. Отношенията с роднините през днешния ден ще са доброжелателни и ще можете да намерите компромис по доста въпроси. Добре ще преминат срещите и заниманията с приятелите. Разговорите през днешния ден ще бъдат свързани с тънките въпроси на философията и религията. Избягвайте да взимате решения, в случай че не сте обмислили всичко до край, а по този начин също и използвайте своята вътрешен глас.
 

Козирог

Чак до вечерта рискувате да се разкъсвате сред професионалните отговорности и нуждата да устройвате частния си живот( да вземем за пример, да участвате в решаването на значими фамилни въпроси и в ликвидирането на битови проблеми(). Не се отклонявайте от другарство с околните си, в случай че не желаете да развалите връзките си с тях, или да създадете почва за бъдещи кавги. В същото време не забравяйте за реализацията на своите проекти. Не се предлага да се захващате с неща, свързани с недвижимо имущество или с бракосъчетание.
 

Водолей

Какво може да бъде по-приятно от хубава вечер в приятна компания? Разбира се, единствено вечер в компанията на обичания човек. Днес ще имате опция да съчетаете всичко това. Има възможност да получите покана от свои общи другари, да отбележите някакво тяхно радостно събитие. Очаква Ви приятна вечер в топла другарска конюнктура.
 

Риби

Днес Вашия обичан човек ще се окаже огромна алчност - колкото и да го храните, все ще му бъде малко. Затова може да не мислите изключително за вкусовите качества на храната, само че би трябвало да се замислите за нейното количество. Яденето трябва да бъде фактически доста: като за пет много гладни огромни хора.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР